Welkom , login of registreer
   
LOPENDE PROJECTEN WAARAAN OOK Ú KUNT MEEDOEN:
Vul een actiecode in en spaar automatisch mee voor één van onderstaande doelen. Doet u mee?

* Hoe werkt het?
Onderaan bij uw bestelling vult u één van de actiecodes in. Het project van uw keuze ontvangt van ons 40% van uw bestede bedrag. En als 'beloning' ontvangt u zelf ook nog 5% korting op uw aankoop. (Bij besteding vanaf € 15,- / uitgezonderd de postzegels en kaarten uit de 'koopjeshoek')  

UITLEG SPONSORACTIES

Foto
'Fotokaarten Carine' wil graag meewerken aan sponsoracties voor goede doelen.

Doel: 
'Fotokaarten Carine' stelt fotokaarten beschikbaar tegen lage inkoopprijs zodat een netto opbrengst overblijft voor een goed doel.

Wie komen daarvoor in aanmerking?
Kerken, scholen, stichtingen, verenigingen, en ook individuele personen kunnen een actie houden.

Welke doelen komen in aanmerking?
Zendingsprojecten / noodhulp/mensen in nood verweg of dichtbij. Ook bv. alfabetiseringsonderwijs of vakonderwijs voor kansarme kinderen en tieners. Andere doelen in overleg.
'Fotokaarten Carine'  behoudt zich het recht voor aanvragen al dan niet te honoreren.


Hoe werkt de aanvraag?
  • Op www.fotokaartencarine.nl kunt u zich registreren.
  • Via het contactformulier kunt u uw verzoek indienen en toelichten.
  • U krijgt bericht over toewijzing en verdere procedure. 
  • Bij toewijzing zullen wij contact met u opnemen en kijken wat we voor u kunnen betekenen. 


 

Project Nyenyezi Ministry Malawi  

Foto
1.  *** Project Nyenyezi Ministry Malawi *** Kinderwerk

a. Nyenyezi Ministry brengt sinds 2012 iedere week de Bijbelse boodschap van Jezus Christus in het straatarme dorp Chinsapo (Malawi). In dit dorp wonen duizenden kinderen. De KinderBijbelClub wordt elke donderdag door duizend kinderen bezocht. Grace en haar team onderwijzen deze (wees) kinderen met veel liefde en aandacht.

b. Nyenyezi Ministry heeft een Christelijke kleuterschool die dagelijks aan honderd kinderen onderwijs geeft met Gods Woord als grondslag, daar een uniek fenomeen.

c. Op donderdagmiddag komen er zo’n honderd moeders naar het multifunctionele gebouw van Nyenyezi Ministry waar ze op verschillende niveau’s alfabetiserings- lessen volgen. Deze lessen worden altijd begonnen met een Bijbelstudie. Ook worden er lessen gegeven over voeding, hygiëne, opvoeding, landbouw en rekenen. Dit alles om de vele alleenstaande moeders sterker te maken in hun geloof en ze te leren dat handen en voeten te geven zodat ze hun zware taak in de grote gezinnen kunnen volhouden.


UITLEG ACTIECODE:   bij uw bestelling kunt u gebruik maken van zgn. actiecodes. Daarmee gaat 40% van het totaalbedrag van uw besteding (vanaf € 15,- / uitgezonderd de postzegels en kaarten uit de 'koopjeshoek') naar dit werk in Malawi. En u als klant krijgt als 'beloning óók nog eens 5% korting, die ziet u ook op de factuur.
Gebruik daarvoor de
 actiecode MALAWI40
 

Project dak- en thuislozen in Mongolië

2.    ***   ‘SERGELT’ MOBIEL INLOOPCENTRUM  DAK- EN THUISLOZEN  ***  
Hulp aan dak- en thuislozen in Ulaanbaatar, de hoofdstad van Mongolië. Vanuit een aangepaste bestelbus wordt voorzien in een aantal basisbehoeften zoals wondverzorging, maaltijden en tweedehands kleding en ook praktische hulp zoals het verkrijgen van overheidshulp en toegang tot gezondheidszorg. Daarnaast functioneert ‘Sergelt’ als brug naar andere organisaties die hen helpen re-integreren in de maatschappij.
 
Het uiteindelijke doel is dat dak- en thuislozen tot een herstelde en vernieuwde eigenwaarde komen, doel in hun leven (her)vinden, re-integreren in de maatschappij door huisvesting, werk en een nieuwe sociale kring.
Zie http://www.sergeltmongolia.org/#!home/cct2


UITLEG ACTIECODE:   bij uw bestelling kunt u gebruik maken van zgn. actiecodes. Daarmee gaat 40% van het totaalbedrag van uw besteding (vanaf € 15,- / uitgezonderd de postzegels en kaarten uit de 'koopjeshoek') naar het werk onder deze dak- en thuislozen in Mongolië. En u als klant krijgt als 'beloning óók nog eens 5% korting, die ziet u ook op de factuur.
Gebruik daarvoor de
actiecode MONGOLIE40
 

Project Kinderevangelisatie in Nederland

3.    *** MARCO EN JOSÉ BAAN / IKEG *** 'A child saved, is a life saved'

Marco en José Baan werken sinds 2012 voor stichting IKEG* in Nederland. 
Het doel van dit werk is om kinderen bekend te maken met de geweldige boodschap van het Evangelie. Dat kinderen gered kunnen worden!
Marco en José zijn zelf actief zijn in kinderwerk en daarnaast proberen ze kerken te helpen door middel van toerusting en training. 'A child saved, is a life saved'.
* Internationaal Kinder Evangelisatie Genootschap is een wereldwijde zendingsorganisatie op het gebied van kinderevangelisatie: http://ikeg.nl 


UITLEG ACTIECODE:  bij uw bestelling kunt u gebruik maken van zgn. actiecodes. Daarmee gaat 40% van het totaalbedrag van uw besteding (vanaf € 15,- / uitgezonderd de postzegels en kaarten uit de 'koopjeshoek') naar het werk van Marco en José.
En u als klant krijgt als 'beloning óók nog eens 5% korting, die ziet u ook op de factuur.

Gebruik daarvoor de actiecode BAAN40

 

Project Bijbelvertaalwerk wereldwijd

4.       ****  WYCLIFFE BIJBELVERTALERS   ****
* Iedereen een Bijbel in de taal van z'n eigen hart!
"Wij willen dat wereldwijd harten en levens veranderen door het Woord van God, in de eigen taal."
U kunt diverse mensen die uitgezonden zijn voor dit werk, ondersteunen.


UITLEG ACTIECODE:   bij uw bestelling kunt u gebruik maken van zgn. actiecodes. Daarmee gaat 40% van het totaal van uw besteding naar het werk van deze veldmedewerkers (Geldig vanaf € 15,- / uitgezonderd de postzegels en kaarten uit de 'koopjeshoek') En u als klant krijgt zelf óók nog 5% korting als 'beloning'.

1. PAUW40  voor Michel en Erna Pauw in Papua Nieuw Guinea. Zij werken in training van nieuwe vertalers en als vertaler in een vertaalproject. Zie http://www.wycliffe.nl/veldmedewerker/michel-en-erna-pauw/

2. BRUINHORST40 voor Willem en Esther van de Bruinhorst. Zij zijn sinds juni 2017 in Papua Nieuw Guinea aan het werk in het project 'Bijbel in gebruik'. Zie http://www.wycliffe.nl/veldmedewerker/willem-en-esther-bruinhorst/

3. NIEUWENHUIZE40 voor Christiaan Nieuwenhuize. Hij werkt vanuit Nederland als coördinator Jezus Messias stripboek-project en als computerondersteuner op het hoofdkantoor.  http://www.wycliffe.nl/veldmedewerker/christiaan-nieuwenhuize/

4. FAMILIEOPMISSIE40 voor Erik en Evelyn. Zij zijn uitgezonden naar Zuidoost-Azië om daar één of meer vertaalprojecten aan te sturen en te begeleiden, als 'Language Program Manager'.
Zie http://www.wycliffe.nl/veldmedewerker/erik-en-evelyn/

5. WYCLIFFE40 voor het werk van Wycliffe algemeen / voor veldmedewerkers die nog ondersteuning tekort hebben. http://www.wycliffe.nl/

6. BERG40 voor het werk van Nelis en Bianca van den Berg. Nelis is als lid van het internationale leiderschapsteam verantwoordelijk voor het werk in de centrale zone, dat betekent Afrika, Europa en de westelijke kant van Azië. Bianca werkt als HR medewerker voor Franstalig Afrika en is betrokken bij het werk in Oost-Congo.
Zie https://www.wycliffe.nl/veldmedewerker/nelis-en-bianca-van-den-berg/

 

SPONSORACTIES "FOTOKAARTEN CARINE"

Hieronder ziet u voorbeelden van kaartenacties van 'Fotokaarten Carine' voor goede doelen in 2015 en 2016.
 

SPONSORACTIE

Foto

Kaartenactie voor Wycliffe Bijbelvertalers.
Wegwijsbeurs Rotterdam, februari 2016

SPONSORACTIE

Foto
Kaartenactie voor Open Doors, september 2015
Noodhulp voor Irak & Syrië.

SPONSORACTIE

Foto
Kaartenactie Wycliffe Bijbelvertalers
Mei 2015
 
 
 
BEDRIJFSGEGEVENS

FotokaartenCarine.nl
Carine Annot
H. Polakstraat 15
3354 AG Papendrecht

Telefoon 031 (6) 81 49 12 69
E-mail: info@fotokaartencarine.nl

 
 
 

VEILIG BETALENWIJ VERSTUREN MET